Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το κατάστημα Ellie Pharmacy σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια.

Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

1. Πληρωμή επί αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας):  

πληρώνετε τοις μετρητοίς όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Η παραγγελία επιβαρύνεται αυτόματα κατά τον υπολογισμό της από το σύστημα με επιπλέον χρέωση 2.00 ευρώ, τα οποία προστίθενται στην τελική αξία της παραγγελίας.

2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης (redirect Piraeus Bank S.A.):

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή DINERS έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας. Τα βήματα που ακολουθεί ο πελάτης είναι απλά και ασφαλή:

Ο πελάτης ολοκληρώνει τις αγορές του στο e-shop μας Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεται για το ποσό της οφειλής του και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter, που ενημερώνει την επιχείρησή αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής του από το e-shop μας Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο πελάτης επιστρέφει στο e-shop.

Η επιχείρησή δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Αυτό διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία πιστοποίησης της κατά PCI. Η πληρωμή αυτή ολοκληρώνεται και πιστώνεται στον λογαριασμό μας μόνο εφόσον εκτελέσουμε την παραγγελία σας, μέχρι εκείνη τη στιγμή το ποσό εξόφλησης είναι στη πραγματικότητα μόνο δεσμευμένο από την τράπεζα. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή αποδεσμεύεται υπέρ του πελάτη.

3. Πληρωμή με PayPal (Μόνο για παραγγελίες προς αποστολή στο εξωτερικό):

Αυτόματη μετάβαση και εξόφληση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα PayPal.

4.  Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Τραπεζικός λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς GR67 0172 7520 0057 5202 8160 364

Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική κάρτα ή PayPal ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.  

Αγορές προς αποστολή δώρου σε άλλο παραλήπτη εξοφλούνται μόνο με πιστωτική κάρτα ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

5. Παραλαβή από το κατάστημα:

Η επιλογή ολοκλήρωσης της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας «Παραλαβή από κατάστημα» σας επιτρέπει να παραγγείλετε ένα προϊόν στο www.elliepharmacy.gr και να το παραλάβετε από το φαρμακείο Αριστοτέλη Σκουντάκη, Αβέρωφ 3, Ηράκλειο Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας). 

Αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας θα παραλάβετε δύο email:

  1. Email επιβεβαίωσης παραγγελίας: το συγκεκριμένο email θα επιβεβαιώνει ότι έχουμε παραλάβει την παραγγελία σας και την επεξεργαζόμαστε, καθώς και αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης στο κατάστημα. 
  2. Email που θα επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στο κατάστημα και μπορείτε να την παραλάβετε εντός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος.(λινκ για το ωράριο από επικοινωνία)

 Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα παρακαλούσαμε να περιμένετε για το email επιβεβαίωσης της παράδοσης της παραγγελίας πριν επισκεφτείτε το κατάστημα. Η διαδικασία της παράδοσης ολοκληρώνεται περίπου σε διάστημα 2 – 4 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.