Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (+ 30 2810334001) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@elliepharmacy.gr). Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνουν το eshop.

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον:

α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες,

β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση (σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.)

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα νόμιμα παραστατικά που το συνοδεύουν.

Όταν πρόκειται για παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα επιστροφής αναλαμβάνει η επιχείρηση. Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και αφορούν στα 5.00 ευρώ (για την Ελλάδα) για δέματα έως 2 κιλών. Για επιστροφές από Κύπρο ή χώρες του εξωτερικού θα πρέπει να υπάρχει πρώτα συνεννόηση με το κατάστημα.

Παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π).

Πληροφορίες Παραγγελίας
Πληροφορίες Προϊόντος & Αιτία Επιστροφής